02/ 831 33 77, 0884 65 44 48

Правила за ползване

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА LAKATA.BG

Общите условия за използване на интернет страницата и системата за резервации уреждат единствено взаимоотношенията между клиентите на системата (наричан за краткост по долу КЛИЕНТ) и “ЛЪКАТА” ООД.
“КЛИЕНТ” е този, който използва интернет страницата lakata.bg

Тези общи условия дават информация за работа със системата от всеки КЛИЕНТ, за времето на използване на системата, от първоначалното влизане в нея, резервиране на автобусен билет, получаването на резервационен талон и до напускането на системата.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КЛИЕНТИТЕ
1. КЛИЕНТЪТ има право да ползва услугите за продажба на билети на lakata.bg  в съответствие с изискванията на Общите условия и правилата.
2. КЛИЕНТЪТ носи лична отговорност пред закона, за всички свои действия, извършени при използване на online системата за резервиране на билети на lakata.bg
3. КЛИЕНТЪТ се съгласява с това, че част от служителите на ЛЪКАТА ООД, в зависимост от задълженията си, имат достъп до следната информация: имейл адрес, IP адреси, и др., но няма право да ги разгласява/разпространява, освен в предвидените в настоящите Общи условия случаи.
4. КЛИЕНТЪТ носи отговорност, за нерегламентиран опит за достъп чрез lakata.bg  до чужди  директории,  мрежи, компютри и други устройства. ЛЪКАТА ООД не носи отговорност за показваната информация или последиците от ползването на други уебсайтове, до които lakata.bg осигурява връзка.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ЛЪКАТА ООД
1. Чрез своята система за резервиране на автобусни билети, ЛЪКАТА ООД предлага услугите по продажба на автобусни билети за ЛЪКАТА ООД, но не поема ангажимент за осигуряване на помощ, при използване на системата.
2. Информацията предоставена от lakata.bg  е изцяло собственост на ЛЪКАТА ООД и/или на неговите партньори, доставчици и потребители. Използването на  съдържание, е предмет на писмено споразумение с ЛЪКАТА ООД .
3. Посочената в разписанието информация, относно времето на пристигане на спирка е ориентировъчно.
4. ЛЪКАТА ООД има право да ограничи достъпа на някои свои или всички свои КЛИЕНТИ, до част от услугите или до всички услуги на сайта (при нерегламентиран достъп, форсмажорни обстоятелства и др.).
5. Рекламации са валидни само в писмена форма, отправени в срок до 3 месеца от датата на пътуване, заедно с копие от билета и багажна разписка. Без предоставяне на горепосочените документи рекламации не се разглеждат.

ПРАВО НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ
1. Правата на интелектуалната собственост върху online системата за резервиране на автобусни билети за превоз на пътници lakata.bg, софтуерни продукти, документи и други материали, принадлежат на ЛЪКАТА ООД.
2. Клиентът няма право самостоятелно или чрез трето лице да изменя, променя, подобрява копира, възпроизвежда, адаптира, скрива, разкомплектова, преотдава, лицензира интернет резервационната система или каквато и да е част от съдържанието, предоставено от lakata.bg
3. ЛЪКАТА ООД има право да промени дизайна на сайта за продажба на автобусни билети, без предварително известяване.

РЕЗЕРВИРАНЕ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЗА ПЪТУВАНЕ С ЛЪКАТА ООД

1. Резервирането на самолетни билети в интернет страницата на ЛЪКАТА ООД се извършва чрез whitelabel предоставен от Posoka.com
2. Плащането и самата резервация на самолетни билети реално се извършва в платформата на Posoka.com.

РЕЗЕРВИРАНЕ НА АВТОБУСЕН БИЛЕТ ЗА ПЪТУВАНЕ С ЛЪКАТА ООД
Към момента можете да осъществите онлайн резервиране на автобусен билет от системата за резервиране на автобусни билети само по следния начин:
1. Изберете вид пътуване – в страната или международно пътуване
2. Изберете желаната дестинация
3. Изберете дата за пътуване
4. Изберете вида на билета  - еднопосочен / двупосочен
5. Натиснете бутона „Търси”.
6. Попълнете формата за резрервация и натиснете "Резервирай"
7. Наш сътрудник ще се свърже с Вас на посочения телефон за потвърждение на резервацията.

ПОЛУЧАВАНЕ НА БИЛЕТИ
1. Билетите закупени чрез online системата се получават на касите на ЛЪКАТА ООД не по-късно от 30 минути преди пътуването, а в особени случаи от шофьора на автобуса при качването.
2. За да получите своя билет, трябва да предоставите на служител на каса на ЛЪКАТА ООД,  разпечатано копие на резервационен талон или резервационния номер. В противен случай,  ЛЪКАТА ООД има право да Ви откаже издаване на билет и да не бъде предоставена транспортната услуга.
3. Полученият билет съдържа посочените от Вас в резервацията данни. Използването на некоректни данни, ще направи покупката на билета невалидна и ЛЪКАТА ООД запазва правото си да не възстанови сумата по билета.

ПРЕЗАВЕРКИ И АНУЛАЦИИ

1. Условият за презаверка и анулиране зависят от съответната фирма превозвач.

ОТГОВОРНОСТ НА ЛЪКАТА ООД

1. Срещу закупения от КЛИЕНТА билет, ЛЪКАТА ООД осигурява автобусен превоз по посочения маршрут.
2. За закъснение от графика по обективни причини, ЛЪКАТА ООД не носи отговорност
3. При неосъществяване на пътуването по вина на ЛЪКАТА ООД, дружеството възстановява само стойността на неосъществената част от пътната отсечка.
4. ЛЪКАТА ООД не носи отговорност за загубен или откраднат багаж преди чекиране в автобуса и след предаване на багажите при пристигане на съответната спирка.

ОТГОВОРНОСТ НА КЛИЕНТА

1. КЛИЕНТЪТ е длъжен да провери коректността на данните върху билета си. ЛЪКАТА ООД няма задължение да коригира грешки, след като договорът е бил сключен.
2. КЛИЕНТЪТ има  отговорност за запазване на целостта на получения билет. ЛЪКАТА ООД не носи отговорност за загубен, откраднат или  увреден билет. Дубликати на билети не се издават
3. КЛИЕНТЪТ носи лична финансова отговорност за нанесени от него щети на превозното средство.

ЦЕНИ НА БИЛЕТИ
Цените на билети обявени чрез lakata.bg, за пътуване с  ЛЪКАТА ООД, са в български лева, с включен 20% ДДС.
Цените се определят от всеки отделен превозвач и ЛЪКАТА ООД не носи отговорност за определянето им.
Когато цената на билета бъде променена, то валидна е тази цена, която е била в сила към момента на закупуване на билета  от КЛИЕНТА.
При ONLINE продажбата  не се начисляват допълнителни такси върху цената на автобусните билети.

prezzo rolex daytona replica
migliori repliche orologi
hublot montre bonne imitation prix
mejores relojes baratos
vendo replica panerai
fausse montre patek philippe


ПРЕВОЗ НА БАГАЖ
Условията за превоз на багаж зависят от съответната компания-превозвач.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ ПОРМОЦИИ:

©2019 Lakata. Всички права запазени.

Powered by CloudBM Web Solutions